More Website Templates at TemplateMonster.com!

Zastopnik za:

  leier

   

  Vizitka

  Termoopeka d.o.o.
   Zavrč 11b
   2283 Zavrč
   Gsm: +386 (0)41 624-409
   Tel: +386 (0)2 7890-226
   Fax: +386 (0)2 7890-227
   ID za DDV: SI21403589
   Email: info@leier.si
  www.leier.si

Vreme

Zemlja za rože

 • Zemlja za rože Leier

  Podjetje Leier je leta 2005 zgradil nov industriski obrat za proizvodnjo zemlje in lubja za rože iz povsem naravnih surovin. Paleto svojih produktov bodo v prihodnjih letih še razvijali in nadgradili.
 • Leier zemlja
  Leier zemlja in rastlinski substrakt uporabljajo ljubiteljski in profesionalni vrtnarji. To je uravnotežena mešanica črne in bele šote, ilovice in komposta. Organsko gnojilo se absorbira v rastline, ne povzroča stresa pri rastlinah in zagotavlja hranilne sniovi za nemoteno rast rastline.
  leier z emlja
  Leier zemlja je primeren za rastline, rože na balkonu, v stanovanju in na vrtu. Uporablja se tudi za gojenje zelenjave. Na voljo je rastlinski substrakt za rastline z višjimi prehranski potrebami. Zemlja Leier, zagotavlja najvišjo kakovost.

  Lubje za rože


  Lubje za rože Leier


  Leier lubje
  Leier lubje uporablja, naravno mehak les smreke, jelke, macesena in bora. Lubje izvira iz avstrijskih obratov za predelavo lesa in se preseje z 50 mm sito (4 - barve). Dobimo v granulah, in je enostaven za uporabo.
  leier z emlja
  Leier lubje je muljčano in presejano, nasipa se do 6 cm debelo. To je plas ti prepreči rast plevela in zagotavlja normalno vlažnost zemlje, doda pa tudi dekorativen videz in polepša gredico. Lubje leier se lahko nanaša skozi vso leto.